Categorized | MankerBeer News

Öppningsdatum BrewDog Bar är spikat

Den 27 april slogs portarna för Equity For Punks och branschfolk upp tillfälligt på BrewDog Bar, efter ett par ‘om’ och ett gäng ‘men’ så är det läge att öppna på riktigt.

Intresset för att BrewDog ska öppna har varit enormt och det går knappt att stå på gatan och lacka träram till fönstrena i mer än ett par minuter innan flera personer frågat när vi öppnar, och nu kan vi äntligen säga det! Eller tja, ni får ju kolla videon ovan, som filmades under vår pre-launch, där det slutgiltiga öppningsdatumet presenteras.

 

BrewDog Bar markerar en ny era i craft beer Stockholm, där det kommer att presentera nära på hela BrewDogs sortiment inklusive specialöl som endast vi kommer att ha, vi sniffar upp coola specialfat även från övriga leverantörer och kommer alltid att ha något skoj att se fram emot – och inte bara i ölväg. Inte en, utan 2 hamburger afficionados uttryckte att vår hamburgare är den bästa i Stockholm. Bara en sån sak.

Vi ses där!

 

 

Magnus "M2" Svensson

Skribent och IPA-krönikör på MankerBeer.com. Som kockskolad och med ett stort intresse för mat, humle och allehanda tokigheter står "M2" för MankerBeer.com's kulinariska sida. Just nu är det fullt sjå med att öppna BrewDog Bar för M2 men han hinner med både öldrickande och andra hyss samtidigt.


Magnus "M2" Svensson

Skribent och IPA-krönikör på MankerBeer.com. Som kockskolad och med ett stort intresse för mat, humle och allehanda tokigheter står "M2" för MankerBeer.com's kulinariska sida. Just nu är det fullt sjå med att öppna BrewDog Bar för M2 men han hinner med både öldrickande och andra hyss samtidigt.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Öppningsdatum BrewDog Bar är spikat”

  1. Bruce says:

    vi med dåliga smartphones kan inte se filmen… kan du inte viska lite tyst när de öppnar?(a)

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply