Categorized | MankerBeer News

MankerBeer News: Galatea bygger ut sin amerikanska portfölj!

Deschutes-BrewingDet händer mer och mer i Sverige vad gäller amerikansk öl. Förutom att Oliver Twist i Stockholm firar sin födelsedag för fulla muggar med öl av yttersta världsklass så har Galatea hintat om vad framtiden bjuder på. Som vi tidigare har skrivit om så kommer de att förestå Ballast Point i Sverige, det galet stabila bryggeriet som har toppölet Sculpin i portföljen. De kommer också att ha öl från Coronado Brewing Company, vars Idiot IPA, Islander IPA och Milk Stout alla är väldigt goda öl som jag är riktigt glad att vi får se mer av.

Nytt är nu att de också kommer att sprida ut öl från bryggerier som Fort Collins Brewery och Tommyknocker ifrån Colorado samt Deschutes Brewery från Oregon. Jag har besökt både Fort Collins och Tommyknocker och framförallt Fort Collins har ett par öl som verkligen kommer att förändra svenskarnas syn på amerikansk öl. Tommyknocker lägger sig som en bra balansspelare med stabila öl av hög nivå där jag hoppas att vi får se mycket av deras mörka öl som jag verkligen gillade. Deschutes har funnits lite runtom i Stockholm under tidigare år men de har flera öl som ölnördar håller högt och även här är det många av deras mörka öl som sticker ut.

Hurra och kalas säger jag!

 

 

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “MankerBeer News: Galatea bygger ut sin amerikanska portfölj!”

  1. Kan det finnas med något från dessa nya redan imorgon tro? Hur mycket har Stefan släpat med sig hem?

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply