Categorized | MankerBeer News

Hembryggare! Tävla och brygg öl i England med Omnipollo!

Omnipollo-silouettesJa, visst fasiken läste ni rätt!

Henok Fentie och Karl GrandinOmnipollo tar steget vidare efter succen med hembryggarboken “Brygg Öl” och lanserar nu en helt galen tävling riktad till alla hembryggare ute i landet. Det är ett riktigt maffigt pris, så listen up!

Reglerna är enkla:

– Skicka 3 flaskor av din bästa hembrygd, inklusive recept till Omnipollo (Omnipollo AB, Tjärhovsgatan 6, 116 21 Stockholm) senast onsdagen den 31 juli 2013.

– Ha en tydlig avsändare, det får endast vara 1 bryggare per öl.

– De tävlande måste vara minst 20 år och tävlingen är inriktad till Sverige.

 

Vad kan du vinna då?

Jo, en tripp med Omnipollo till Enland i augusti för att brygga en öl med och på Siren Craft Brew med den välkände bryggaren  Ryan Witter-Merithew. Ja, ni läste rätt – ni får skriva ihop och brygga öl hos ett av de mest intressanta brittiska bryggerierna just nu!

 

“Bring your passport and off we go. You just got to brew that champion beer first.”

Läs mer här! Tveka inte utan brygg öl, skicka in och ha kul! Vi kommer såklart att följa alltihop!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply