Categorized | MankerBeer News

MankerBeer News: Spännande provningar på En Öl & Whiskymässa i Göteborg

olwhiskymassa10-12 april är det åter dags för En Öl & Whiskymässa i Göteborg, en ölmässa som trots fjolårets barnsjukdomar såg staden samlas bakom riktig öl och whisky. I år har man laddat om batterierna, (förhoppningsvis) lärt sig av sina misstag och med flera roliga utställare och provningar är det upplags för att kunna bli riktigt trevliga dagar. Självfallet är både jag, M2 och Surisarna på plats och vill även du vara på plats så rekommenderar jag er att köpa förköpsbiljett till något av de pass som ännu inte är slutsålda, för slutsålt lär det bli.

BeerSweden’s Fredrik Berggren kommer att hålla en rätt spännande provning lördagen den 12e klockan 18.30, Rare & Rated – en lite nördigare provning där förhoppningen är att kunna presentera öl som skulle få den mest inbitna ölnörden att dräggla av törst. Öl från Hill Farmstead, Russian River och Three Floyds blandas med lite lagrat gott vilket väl borde räcka för att ni ska trycka på refresh på mässans provningssida nu efter lunch, exakt när vet jag inte riktigt men håll er uppdaterade på mässans hemsida eller på Facebook.

Förutom den provningen kan jag rekommendera paneldiskussionen och provningen med “bryggarna bakom ölet” som var oerhört uppskattat förra året. Förutom att lära er mer om svenska bryggerier och deras öl så får ni en bredare överblick på hur ölscenen ser ut just nu i Sverige och omvärlden. Ta chansen att ställa frågor och få en inblick i verkligheten för några av våra bästa bryggerier. Även denna provning kan bokas om någon timme, gå in på provningssidan och kika runt så kanske du hittar provningen för just dig!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply