Categorized | MankerBeer Talk

SBWF – Andra dagen.. vad göra?

Här sitter jag och klutar ned saker om mässan utan att vara på mässan. Istället är det om en halvtimme dags att åter bege oss sydöst och ned till Nacka för att avlägga ett andra besök. Vad ska vi göra denna gång då? Ölen är väl redan provad? Icke! Idag ska vi försöka få till vår intervju me Matt Brophy från Flying Dog samt besöka deras Master Class och förhoppningsvis också hinna gå igenom lite fler svenska bryggerier. Är det några speciella man borde besöka eller någon öl man inte får missa? Själv ser jag fram emot Oppigård och Jämtland samt att till slut få smaka FreQuency-ölen även fast jag hört delade meningar om dem.
Självfallet lär det bli ett längre stopp hos BA/Oliver Twist, vi skriver trots allt om amerikansk öl. Vilket också gör att Galatea med Samuel Adams lär få ett besök i hopp på att de har lite specialöl där.

 

Men öl gärna in tipps, vissa av er har ju redan varit där båda dagarna och kan därför mer om vilka diamanter vi bör åt än vad vi själva gör. Så hit us with your best shot!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply