Categorized | MankerBeer Talk

Kött och IPA-kalas

Med apfärska öl som Lagunitas Lucky 13, Laughing Dog Alpha Dog, Alesmith IPA och många fler är det svårt att tänka på mat. Tur då att ställen som Fette Sau finns, en liten smal gård, ett stort rum och bara kött. Det är lite som att gå till grilldisken i en bra matbutik, bara saftigare, mer och oerhört mycket godare. Du kan få rökt stek avskrubbat från benen eller rosa steakbitar eller ribs i massor.

Det känns som om vi kan stanna här länge idag. Och det lär behövas då vi råkade gå fel, hela Manhattan ned, in i södra Brooklyn och upp till Queens. Möra ben är värda mört kött.

Imorgon blir det Avery-partaj och snack med Patrick som driver Rattle n Hu
– men det är då. Nu blir det kött.

Följ oss på Facebook för mer snack då det är ett aber att posta via mobilen eller tab’en.

20111022-133156.jpg

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply