Categorized | MankerBeer Talk

Vad är kvar att besöka?

Igår övernattade vi i Estes Park i Rocky Mountain, här fann vi lokala bryggeriet Estes Park Brewery som hade ett par goda veteöl (smaksatta med honung resp hallon). Men nu bär det av ned till Tommyknocker i Idaho Springs för att sedan via Breckenridge åka ned till South Parks hemvist i Fairplay. Det blir nästan sista sträckan med vår RV då det sedan blir att spendera sista dygnet i Boulder (hos Avery) innan vi lämnar vår RV pch spenderar 3 nätter i Denver där vi har ett möte hos Great Divide inbokat.

Kul att läsa att det även händer saker hemma i Sverige och jag tjurar lite över att missa 1a novembersläppet.. Å andra sidan har vi 12-15 120 minute IPAs m.m med osss hem. Så går ingen nöd på oss.

Stockholmare bör inte missa BA folkis Sierra Nevada-dagar med massa Beer Camp-öl (120 kr för en låda på 8 flaskor med samtliga 4 sorter här i butiken).

Nä, nu ska vi grilla hemjagat..

20111031-104347.jpg

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Vad är kvar att besöka?”

  1. Christian says:

    120 min IPAn blir man ju lite avis på…

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply