Categorized | MankerBeer Talk

Ett foto säger mer..

20111031-192146.jpg

MankerBeer firar Halloween all in här i Idaho Springs med massa öl (Green Flash Triple, Le Freak, Rahr and Sons Kiss Asser och snart Hopping Frog Triple Hop Dam och Twisted pine Hoppy Boy)..

Men först cupcakemonster?

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply