Categorized | MankerBeer Talk

På listan idag – Great Divide

Nu är vi i Denver och njuter av hotellivet, något man kan behöva efter en vecka i en RV med rätt få lyxfaciliteter. Vi verkar bo i ett ‘lite sämre område’ centrala Denver men vad gör det när vi är för fokuserad på all god öl. Igår hade vi ett litet pumpaölstest som vi lär skriva mer om när vi kommit hem. Klart är att de skiljer sig lika mycket åt som all annan öl, mycket beroende på om det är en pumpalager, -ale, -stout etc.

Första stoppet idag är i alla fall att träffa lite folk på Great Divide, ett av de bryggerier som Colorado och även USA nog har på listan över mest kända bryggerier. Så ta chansen nu och ställ era frågor till dem om det är något ni undrar om dem, någon av deras öl etc.

20111103-102352.jpg

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply