Categorized | MankerBeer Talk

Sista kvällen i USA, med vemod och glädje

Så. Sista kvällen här. Efter besök på Avery, Left Hand, Dogfish Head, Funkwerks, Great Divide och många fler och med flertalet nya vänner så är det lite tradigt att packa väskorna (fyllda med öl) och planera kvällen. Efter runt 250-300 öl och gör många barer är vi mest sugna på att slappa på hotellet. Men icke, Manker och M2 ger sig ut på en sista färd för att dricka öl, göra intervjuer och skaffa mer insikt i den Amerikanska ölvärlden – allt för att ge till er.

Den här resan har gett oss oerhört mycket och vi ser verkligen fram emot att dela med oss av allt till er! För visst är det roligt att göra en sån här resa, men det är bra mycket roligare att kunna inspirera fler till att göra resan hit och uppleva vad vi har gjort. Så snart drar det igång – Manker Beer is going home.

Keep on rocking!

20111104-140133.jpg

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply