Categorized | MankerBeer Talk

Mot Malmö och Köpenhamn

Som ni ser är hela (båda två) Manker Beer nu på väg söderut. Ikväll besöker vi Ölrådet för att dricka god öl och sedan göra stan för att imorgon ta tåget västerut till Köpenhamn. Väl där, förutom sedvanligt ölshoppande oc ölsurfande ska vi tjöta öl med Tobias från To ?l och James på Mikkeller Bar (Struise Pannepot på fat är högt på listan) samt kanske svinga en bägare med Beer Here-Christian. Så vi ligger inte på latsidan trots en weekend såhär i södra delen av landet.

Hejdå Stockholn och hej öläventyr!

20120113-181314.jpg

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply