Categorized | MankerBeer News

MankerBeer nominerat till årets ölpersonlighet 2011

Som en av tre finalister bland de nominerade i kategorin “beer personlaity of the year” i BeerSweden Forum’s årliga omröstning hittar vi Manker Beer. Övriga finalister är Darren Packman Beer Sweden och Magnus Bark från Ofiltrerat, två vänner och två mer än värdiga kandidater som gjort massvis för svensk ölkultur.

Sista dagen att rösta är 31a januari, så gå med på forumet och avlägg dina röster du med!

 

Övriga finalister och kategorier är:

 

Best Swedish Brewery

Best Swedish Beer

 1.  

Best International Beer

Best International Brewery

Best Swedish Beer Bar/Pub/Restaurant

 1.  

Best Swedish Importer/Distributor

Best Swedish Beer Event

 1.  
 2.  

Swedish Beer Personality of The Year

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

3 Responses to “MankerBeer nominerat till årets ölpersonlighet 2011”

 1. Congratulations on being nominated guys. Well deserved!! Regardless of the results I think it gives a good indication of the growing role of blogs that all three finalists in the Beer Personality category are bloggers 🙂

  • manker says:

   Thanks Darren,

   and we can only agree. as long as the overall Swedish beer community is gaining by all this, which it is, we are more than happy. We are just proud to see that people appreciate what we have done and that the interest in good beer is increasing.

   See you on thursday

Trackbacks/Pingbacks

 1. […] MankerBeer nominerat till årets ölpersonlighet 2011 Manker Beer Meets: Eric Wallace och Left Hand Brewery Manker Beer Meets – BMD med Nøgne ø – Del 2 – En middag med Kjetil Jikiun Manker Beer Meets: Vi tar en öl med Sanna Blomquist, DN Söndags nya ölskribent! Manker Beer Meets – Beer Makers Dinner med Black Isle Brewery Manker Beer Meets: Sam Calagione of Dogfish Head Manker Beer Meets: To Øl – Del 2 – Vad sker under en kväll med To Øl Manker Beer Tv – Episode 1 – Garrett Oliver från Brooklyn Brewery Brewing according to Mikkel(ler) – Master Class and interview at SBWF […]


Leave a Reply