Categorized | MankerBeer News

Manker Beer växer, förslag på funktioner etc?

Vissa kanske har uppmärksammat att sidan det senaste dygnet har strulat, bytt färg, fått nya rubriker och lite nya funktioner – som direkt försvunnit. Det är mycket som är på gång nu och inte bara innehållsmässigt (M2 har mycket spännande som kommer framöver) utan också utseende och funktionsmässigt.

Manker Beer har på ett halvår gått från Manker Beer Blog till att bli Manker Beer som det ser ut nu, version 1.0. Men varför ska vi bara skriva om ölnyheter, recensioner och annat som sker i ölvärlden? Vårt mål med nya har alltid varit och kommer fortsätta att vara att integrerar er läsare mer och mer och inte bara ge “våra åsikter” om saker. Därför kommer jag nu försöka få in mer funktioner på sidan samt mer “fast” information och inte bara fortlöpande inlägg som är snabbt komna och lika snabbt gångna.

Vi håller också att se över möjligheten att integrera fler bloggar och andra informationsflöden på nya sätt för att bli en hub för informationsutbyte och informationsintag. Så har ni förslag, idéer eller önskningar – ge oss dem mer än gärna – för nu går vi mot Manker Beer 1.5!

Det har också blivit lättare att kontakta oss och på “Kontakta Manker Beer” finns nu ett kontaktformulär som går att använda, men annars är vi snabba att svara på vanliga mail, kommentarer eller via Facebooksidan.

 

Har ni några önskemål på hur vi kan fortsätta att förbättra sidan? Vår plattform vi använder nu är något begränsad men är samtidigt flexibel nog för att vi ska kunna finna lite lösningar. Hör gärna av er till oss i så fall så ska vi göra vårt bästa för att se över möjligheten att fixa till de sakerna.

Tills vidare får vi be om överseende med att det kan bli lite buggar på sidan ett tag.

 

Slutligen två tipps – deltag i vår Dogfish Head-fototävling samt rösta på era favorit i BeerSweden Forum Awards 2011 (där vi är nominerade).

MankerBeer nominerat till årets ölpersonlighet 2011

MankeBeers DFH-tävling – delvinnare 1, tävlingen fortsätter

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply