Categorized | MankerBeer News

Ny sida på Manker Beer “Kommande Ölsläpp”

Första funktionen på Manker Beer 1.5 är nu uppe och klar. Det är en lista på kommande ölsläpp under 2012 med en underlista över tidigare ölsläpp (f.o.m 2012). Perfekt när ni vill veta vad som kommer dyka upp på bolaget framöver.

Självfallet kommer vi släppa löpande “analyser” och köpråd inför varje släpp, men det blir nu lättare att planera inköp vid resor etc. Vi hoppas att ni kommer gilla det och tackar alla de källor, vänner och övriga som ständigt hjälper till att hålla listan igång och uppdaterad.

Jag håller fortfarande på att uppdatera lite kod på hemsidan så just nu är länkarna fortfarande svarta, liksom texten, men jag ska ändra färgen nu under de närmsta dagarna så att det blir lättare att finna deras respektive Rate Beer-länkar.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply