Categorized | MankerBeer Talk

Hur ser den perfekta ölmontern ut?

Det har ju varit lite stiltje här idag så slänger upp en fråga – hur skulle den ultimata festivalmontern se ut på en ölfestival?

Vad skulle erbjudas där, inte bara i ölväg utan som upplevelse i stort? Miniprovningar, öl-och-mat-komboförslag, musik, möjligheten att köpa saker? Vill man ha en “hub” med flera olika utställares drycker, ostbitar till olika öl, “intervjuer” med olika deltagare etc?

Vissa montrar erbjuder en upplevelse och en utformning som gör dem mer tilltalande än andra och det är dem “faktorerna” vi nu försöker definiera.

Kommentera här, på vår facebooksida eller maila oss dina förslag.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Hur ser den perfekta ölmontern ut?”

  1. J. Fritzl says:

    Det skall finnas mimolette i varje monter, annars får det vara!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply