Nynäshamns Ångbryggeri bjuder in till 15-årsfest

Nynäshamns Ångbryggeri firar 15 år som bryggeri och det verkar som att det ska firas som sig bör – rejält!

29-30 Juni dukas det upp mat och öl “i gränden bredvid bryggeriet” nere i Nynäshamn, för 280 kr ingår det bland annat 4 öl (varav en unik jubileumsöl serverad i jubileumsglas!), mat som deras huskock Gunde grillat och såklart erbjuds det guidade visningar av bryggeriet.

Tre sittningar är det som gäller,

Fredag 29/6 kl. 18.00-23.00
Lördag 30/6 kl. 11.00-16.00
Lördag 30/6 kl. 18.00-23.00


Man släpper även samtidigt en bok om bryggeriets historia, som man kan köpa till specialpris dessa dagar.

“Tyvärr” är jag på roadtrip i USA dessa dagar men ni kanske stöter på Manker där? Vem vet…

Antalet biljetter är begränsade, bokart gör ni här: http://www.nyab.se/nyheter

 

/ M2

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply