M2 + BrewDog = BrewDog Sverige?

Idag lades nedan bild upp på BrewDog och den med lite kännedom om Stockholms ölscen och om Svenska ölbloggar kände igen ett par kända ansikten. Dels Afram och George, våra vänner på Sorbon ute i Bromma utanför Stockholm samt MankerBeers egen M2. M2 var nyligen över i Skotland för att tillsammans med de övrig delägarna bakom den kommande BrewDog Bar Stockholm skriva på pappren och resa runt och besöka BrewDogs barer. M2 kommer själv få ge sin berättese om hur allting har skett och vad som kommer att ske men han hälsar redan nu att:

“När James Watt gav mig uppdraget att ta fram en plan för BrewDog bar i Stockholm var det en enorm ära, nu ska vi arbeta hårt för att hitta lokaler och öppna så snart vi kan. BrewDog bar känslan kommer såklart att finnas med i varje aspekt!”

Detta är inte bara oerhört stort och roligt för M2 utan även för den svenska ölscenen. Sverige kommer nu om något att sätta sig på kartan över ölländer!  Ni kommer ju oundvikligen också veta vilka som kommer att ge er de senaste nyheterna om det hela!

Grattis M2, Afram och George – detta kommer bli skitbra!

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

9 Responses to “M2 + BrewDog = BrewDog Sverige?”

 1. Hur ser utbudet ut i en BD-pub – bara egna produkter eller?
  Spännande nyheter hur som helst!
  Lycka till M2!

 2. Henrik Hedlund says:

  Om man kollar på tavlan i bakgrunden i bilden ovan så verkar de Stone Brewing-öl i alla fall, så troligtvis inte bara egna produkter.. Men jag har egentligen ingen aning.. 😉

  Riktigt spännande och mycket lycka till! 🙂

 3. manker says:

  Utbudet är egna öl + spännande öl från runtom i världen, hur det kommer bli i Sverige kan inte jag sia om och det tror jag inte M2 eller de övriga delägarna heller kan göra då det beror på distributionskanaler etc.

 4. Pelle says:

  Galet bra av er. kommer bli en hit

 5. Csson says:

  När ska den öppna??:))

 6. Nikolai Schnackenburg says:

  Som Manker säger så är utbudet inte begränsat till egna öl (även om fokus såklart ligger där). Något som jag hoppas de lyckas med, som jag hade stor njutning av i Brewdog Camden, är att de också har bra och prisvärt pubkäk. Riktigt bra hamburgare som går väl till ölen hoppas jag de även lyckas med i Stockholm.

 7. Daniel (Kastellet) says:

  Oerhört roligt att höra! Stort grattis till M2 och med Afram och George lär det ju gå galant! =)

 8. Viktor says:

  Var på brewdog pub i Edinburgh och njöt av mycket bra öl. Då nämnde den trevliga tjejen i baren att dom hade något slags samarbete med stone. Hur som helst tror jag att det kommer bli super. Lycka till med allt!

Trackbacks/Pingbacks

 1. […] I veckan har vi också kunnat läsa att Brewdog Bar letar lokaler i Stockholm. Allt annat runt omkring verkar vara klart så inom en snar framtid har vi ett riktigt coolt ställe med bra öl att besöka. Tyvärr har jag aldrig själv besökt någon av deras barer men det verkar vara ett trevligt ställe för oss ölnördar. Läs mer på MankerBeerBlog’s sida här! […]


Leave a Reply