MankerBeer.com / MankerBeer TV firar till 1.000!

 

Idag är det en rolig dag för oss på MankerBeer.Com. Sedan portarna slog upp för MankerBeerBlog som vi då hette och övergången till Facebook och MankerBeer.Com så har det gått fort, väldigt fort. Ölintresset i Sverige blomstrar och ölcommunityt som vi alla är del av oavsett om vi skriver om öl, säljer eller öl eller dricker öl. Det är just det som är drivkraften för oss två – Manker och M2, Magnus och Magnus. Det är socialt, trevligt och oftast jäkligt gott. Sedan är det upp till var och en om man vill nörda in sig mer än andra, sälja öl på krogen, importera öl eller själv brygga öl.

Idag är vi oerhört tacksamma att se att ni är 1.000 personer där ute som följer oss på Facebook och läser här på sidan. Vi tackar ödmjukt för att ni verkar tycka att det vi gör är läs, och sevärt. Därför har vi nu också spelat in ännu en film för att markera detta för oss betydelsefulla ögonblick.

Så stort tack till var och en av er och stort tack till alla krogar, alla importörer, alla bryggare, bloggare och framförallt den stora massan – alla som uppskattar att dricka en god öl!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “MankerBeer.com / MankerBeer TV firar till 1.000!”

  1. Balder says:

    Haha! Klockrent!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply