MankerBeers Brooklyn Brewery tävling är avslutad – Garret Oliver har korat vinnaren!

Då var vinnaren äntligen korad, och den lycklige som får bjuda Manker och M2 på hembryggd Black Chocolate Stout är Johan Mörck som med sin tjusiga bild av en Brooklyn Lager och härliga svenska kantareller lyckades få Garrett Olivers röst!

Vi tackar alla deltagare som skickade in riktigt bra bidrag, vi kommer såklart att ha fler tävlingar framöver med riktigt roliga och fina priser. Tills dess och under tiden fortsätter vi att ge fullt fokus på Stockholm Beer and Whisky Fetival, där vi kan säga att alla Brooklynfans kommer kunna gotta sig i flertalet riktigt speciella öl. Vissa som knappt tidigare har lämnat Manhattan och andra som knappt innan har sett Svergies ljus.

 

Grattis Johan Mörck säger vi på MankerBeer och lycka till med bryggningen, vi ser fram emott att höra hur resultat blev!

Maila oss din adress på info@mankerbeer.com eller kontakta oss genom Facebooksidan så kommer bryggkitet på posten!

 

//M2 & Manker

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “MankerBeers Brooklyn Brewery tävling är avslutad – Garret Oliver har korat vinnaren!”

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply