Categorized | MankerBeer Talk

Bildmysterium: Vad är då detta? En kronärtskocka, hulken, humle?

Nyss dök denna lilla bilden upp på MankerBeers Facebbooksida och även vi själva är lätt förvirrade över vad det egentligen är? Deadfish Design ligger bakom bilden och vi håller på att undersöka vad det egentligen föreställer och hur vi kan tänkas använda vad det än är. Inom en inte alltför avlägsen framtid i en galax riktigt nära oss så kommer vi troligen att få se och veta mer, men det börjar osa MankerBeer, så mycket vet jag.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply