M2 avslöjar adressen till BrewDog Bar!

Förra veckan skickades äntligen bygglovshandlingarna för BrewDog Bar in till Stadsbyggnadsnämnden, nu kommer det att ta sin tid för de att godkänna allt men nu känns det verkligen som läge att avslöja vart lokalen ligger. Vi har valt lokal med omsorg både baserat på kommunikationer i närheten och potentialen i planlösningen

Lokalen är på 2 våningar där baren kommer såklart att placeras på nedervåningen där kök och personalutrymmen samt mindre serveringsyta kommer att placeras på övervåningen, och ligger på St Eriksgatan 56. Närheten till Karlbergs pendeltågsstation, Fridhemsplans samt S:t Eriksplans t-banestation känns riktigt bra för oss men framförallt för våra gäster som utan problem kan ta sig hit från många hörn av Stockholm.

Vi börjar så smått rivningen av väggar och innertak och liknande nu när bygglovet ligger för behandling, men byggnationen kommer att ske först när bygglovet fått godkänt såklart så vi hoppas ju att Stadsbyggnadsnämnden inte har tokmycket att göra just nu.

Magnus "M2" Svensson

Skribent och IPA-krönikör på MankerBeer.com. Som kockskolad och med ett stort intresse för mat, humle och allehanda tokigheter står "M2" för MankerBeer.com's kulinariska sida. Just nu är det fullt sjå med att öppna BrewDog Bar för M2 men han hinner med både öldrickande och andra hyss samtidigt.


Magnus "M2" Svensson

Skribent och IPA-krönikör på MankerBeer.com. Som kockskolad och med ett stort intresse för mat, humle och allehanda tokigheter står "M2" för MankerBeer.com's kulinariska sida. Just nu är det fullt sjå med att öppna BrewDog Bar för M2 men han hinner med både öldrickande och andra hyss samtidigt.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

10 Responses to “M2 avslöjar adressen till BrewDog Bar!”

 1. Micke says:

  Kul att det öppnar, dåligt läge för mig.

  Kungsholmen är som en stor vit fläck på kartan om man kommer från norr. Dom kommunerna som inte är betjänat av pendeltåg. Till tekniska, t-centralen, byta tåg, åka vidare.

  Ska till nåt extra för att det blir mer än ett besök. Monks i gamla stan är enklare och jag är lat.

  Men jag inser att för majoriteten är det nog ett bra läge.

  • Joakim says:

   Det är lika illa för de som bor längst den röda tunnelbana-linjen (som bekant är den som har mest resenärer dagligen).
   Visst kommer man att gå till Brewdog Bar ändå, men det är inte direkt något som man passerar på väg till annat. För oss som bor söder om Centralen blir det till pasera flertalet fina ölserveringsställen för att nå ett “bortom”. Lär inte vara något som händer alltför ofta, tyvärr.
   Hemlig önskedröm var att den istället skulle ha legat närmare Kungsbron så hade det varit bekväm gångavstånd från Centralen.

 2. Jag kommer också norr ifrån och för mig passar det alldeles utmärkt! Mitt emellan hemmet och jobbet.
  Stamlinjebussarna #1, 3 och 4 stannar alldeles i närheten. När byggnationen vid Odenplan (där stamlinje 2 också passerar) är klar så finns ytterligare bra kommunikationsmedel. T-banans Blåa och Gröna linje funkar också. För mig blir detta ett självklart vattenhål 2013!

  Är det dessutom i närheten av Friskis & Svettis-lokalen, så GoSatta har nära efter träningen….. 😉

 3. Martin says:

  Om inte internet ljuger så går gröna linjen förbi så då passar det oss Skåningar bra då vi besöker knugliga hufvudstaden.

 4. Fan vad kul! Jag skrev några rader om det på min blogg (http://www.inthekitchen.se/var-ligger-brewdog-bar-stockholm-jag-vet/) och länkade till dig så klart.

 5. Gustav says:

  Serverar de annan öl än sin egen? Jag försöker att alltid hitta nya guldkorn när jag går ut och köper helst inte öl jag redan druckit och vad det gäller BrewDog har jag druckit det mesta inkl. Abstrakt, Bismarck och de andra lite ovanligare.

  • Med största säkerhet serverar de andra öl också. Den i London hade massa Mikkeller och annat när jag var där.

  • Magnus "Manker" Björnstjerna says:

   mycket riktigt så har de rätt mycket olika öl. Tror att du kan gå in på någon existerande bars hem- eller facebooksida och se efter 🙂 sedan vad de får i Stockholm kan nog M2 svara på på barens facebooksida.

 6. Daniel says:

  Vad roligt! Då hamnar ni nära mig, och jag hamnar oförskämt nära er så jag får nog komma förbi ofta! =)

Trackbacks/Pingbacks

 1. […] par timmar efter avslöjandet bekräftades nyheten på Mankerbeer blog, under rubriken “M2 avslöjar adressen till BrewDog […]


Leave a Reply