BeerSweden Forum/ölfantastträff i Göteborg på måndag!

1_beersweden_forum_logoNu på måndag arrangeras den första BeerSweden Forum Meet‘en på Ölrepubliken i Göteborg. Det är BeerSwedens forum där ölfantaster från hela Norden samlas för att skriva om öl, utbyta åsikter och prata öl (och annat). Tidigare har ett par träffar arrangerats i Stockholm där Brill & Co, Great Brands/Oliver Twist och Akkurat samt Bishops Arms Folkungagatan har varit samarbetspartners. Det har varit välbesökta träffar och när så Malmö fick sin första träff förra året så var även den oerhört lyckad.

På grund utav att jag är och jobbar så pass i Göteborg, är ölnörd (typ?) och sedan starten moderator på forumet, och tack vare Pelle och de andra trevliga ölfantasterna på Ölrepubliken i Göteborg så lyckas vi nu arrangera den första träffen på västra sidan av landet.

Var: Ölrepubliken, Göteborg
När: Måndag 27e maj
Hur: BSF’are och andra ölfantaster möts och chillar tillsammans med lite öl

Det kommer att bli en provning klockan 19.00, tyvärr är den för närvarande fullbokad. Men både före och efter den kommer Ölrepubliken att intas av passionerade öldrickare, så kom dit, ta en öl och snacka skit! All info hittar ni på länkarna ovan, där ni också kan bli medlemmar om ni inte redan är det.

Det vankas också en träff i Stockholm, kanske redan nästa vecka – all info här.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

3 Responses to “BeerSweden Forum/ölfantastträff i Göteborg på måndag!”

 1. Nisse666 says:

  Vilken öl på tapp??? / T

  • Magnus "Manker" Björnstjerna says:

   Det vete fasiken, de hade på Cantillon nu i fredags iaf. kanske finns kvar.

 2. Nisse666 says:

  Ha det så kul, orkar inte efter fotbollsträningen;) – vi kanske kan ta en öl någon annan dag / Thomas

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply