Categorized | MankerBeer News

MankerBeer News: Sorbon kör Flying Dog Tap Takeover & event med MankerBeer/Wicked Wine

SorbonTapTakeoverLORES-682x1024Som traditionen är så har Sorbon ute i Bromma utanför Stockholms innerstad sin USA-festival under juni månads tre första veckor. Varje år har överträffat föregående år, både vad gäller öl och mat. I år har man dessutom en hel vecka, 14-20 juni, vigd åt Flying Dog med en imponerande samling öl där många är sverigepremiärer och till och med något fat som serveras första gången utanför USA. Detta tap takeover kommer att rulla under veckans gång och ännu är inget exakt körschema satt med ölen, så kika lite då och då eller håll koll på Wicked Wine eller Sorbons Facebooksidor. Flying Dogs svenska distributör Wicked Wine kommer också att hänga där under veckan och enligt ryktet bör ni hålla koll på tisdag-onsdag (18-19/6( då det ryktas om ett besök och event med Wicked Wine och MankerBeer. Mer info om det kommer snart…

Öl som kommer att finnas på fat:
(vissa kan tydligen ha serverats någon enstaka gång på fat)

Centennial Single Hop IPA – Inte tidigare i Sverige
Galaxy Single Hop IPA – Inte tidigare i Sverige
Nelson Sauvin Single Hop IPA – Inte tidigare i Sverige
Pumpernickel IPA – Inte tidigare i Sverige
Son Of A Bitch Red Ale – Inte tidigare i Sverige
Big Black Wit Woody Creek Wit – Inte tidigare i Sverige
Pearl Necklace Oyster Stout – Vad jag vet första gången på fat i Sverige
Natural Selection Flying Dog/Evolution Brewery – Inte tidigare i Sverige
Doggie Style Pale Ale
PA Snake Dog IPA
Raging Bitch Belgian Style IPA
International Arms Race
IPA Wildeman Farmhouse IPA
Wildeman American Saison – Inte tidigare i Sverige
Double Dog Double PA
Gonzo Imperial Porter
Kujo Imperial Coffee Stout

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “MankerBeer News: Sorbon kör Flying Dog Tap Takeover & event med MankerBeer/Wicked Wine”

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] men redan nu kör Stockholmskrogen Sorbon som för närvarande kör sina USA-veckor igång sin Flying Dog Tap Takeover. Inte nog med det, nästa tisdag kör MankerBeer och Wicked Wine ett helskönt event. Det kommer […]


Leave a Reply