Categorized | MankerBeer News

MankerBeer News: BrewDog får problem med webförsäljning av öl till Sverige

imagesVi fick ett läsarmail idag med lite dystra nyheter för alla BrewDog-fans eller sådana som brukar nyttja bryggeriets webbutik för att beställa hem öl. Bryggeriet har redan tidigare haft stora problem med framförallt fraktbiten där frakten både tagit oskäligt lång tid och varit oerhört dyr. Nu har flera kunder fått beskedet att deras ölsändningar inte kunnat levererats utan har fått vända i tullen. BrewDog arbetar för att lösa detta så snabbt och bra som möjligt så att alla som beställer öl genom dem också ska få ölen. Bryggeriet arbetar genom sin svenska distributör Cask Sweden alltmer mot Systembolaget och nu i Augusti kommer vi till exempel att se hela tre stycken olika BrewDog-öl i släppet – Jack Hammer, 10 Heads High och Abstrakt AB:13. Vi hoppas såklart att alla eventuella problem reder ut sig inom kort och att fler kan känna sig säkra på att få hem sina öl.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “MankerBeer News: BrewDog får problem med webförsäljning av öl till Sverige”

  1. Mattias says:

    Tråkigt 🙁

    Då jag beställde från deras hemsida för lite mer än ett år sedan gick leveransen blixtsnabbt.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply