MankerBeer News: Det goda nya året börjar bra för All in Brewing som direkt släpper nytt.

bigger lagerDags att starta det nya året och varför inte göra det med lite kul nyheter från Göteborg. All in Brewing släpper nu en av sina första öl på Systembolaget. Det är Bigger Lager, storbror till den  förra Big Lager’n. Det blir en begränsad tillgång av ölet som All in Brewing bryggde tillsammans med och hos Toccalmato nere i Fidenza, Italien. Ölet släpptes egentligen för cirka en halvtimme sen men Systembolaget har som vanligt haft lite problem under morgonen, men ni ska kunna finna ölet på denna länk. Skillnaden mot den första batchen av ölet som hade premiär i fjol är att de valt att ha i mer humle. Humlesorterna Citra, Mosaic, Galaxy, Wakatu, Pacifica, Pacific Gem och Pacific Jade har använts och som ett tränat humleöga ser så är det fokus på Nya Zeeländsk humle, en trend vi lär se mer av i år. Dock ligger ölet fortfarande på 7,5% alkohol. Medbryggare Victor tipsar om lättare, syrliga fisk- och skaldjursrätter till ölet.

All in Brewing, som arbetar med ett eget bryggeri har under 2013 bryggt och fixat tillsammans med Stigbergets Bryggeri och nu släpper man också ett gäng fat av deras All in Pale Ale, en Mosaichumlade single hop pale ale som släpps och har bryggts på egen hand hos Stigberget. Ölet dyker dock bara upp på fat.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “MankerBeer News: Det goda nya året börjar bra för All in Brewing som direkt släpper nytt.”

  1. Chris says:

    Systembolagets hemsida drabbades av störningar då en större ISP i sthlm igår den 1/1 hade en kabelbrand, drabbade även sl med flera. Men för den sakens skull så instämmer jag i övrigt att SB hemsida allt som oftast är ganska kass.

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] fortsätter att hända saker första dagarna på 2014. All in Brewing släppte öl på Systembolaget, Brewery International får in FiftyFifty Brewing Co. och Omnipollo ångar vidare med ett Meet the […]


Leave a Reply