MankerBeer News: Gör Jens Skrubbe till Sveriges ambassadör

imagesCACV0BNSVissa av er kanske har sett diverse kampanjer på interwebben om att rösta på er favorit till svensk ambassadör för Gulden Draak. Det hela går ut på att den med flest röster (genom online-likes) kan vinna ett besök på bryggeriet, lite öl och utnämnelsen som landets ansikte utåt för det rätt så populära ölmärket. I dagsläget har vi en handfull svenska nomineringar och vår vän och belgofil Jens Skrubbe ligger inte bara i topp i Sverige utan ligger rätt bra till även internationellt.

Vi känner att det minsta vi kunde göra var att lägga en röst på Jens, mannen som kan det som finns att kunna om belgisk öl och som mer än gärna sprider denna kunskap. Detta har inte bara gjort hans gästspel på Pressklubben i Stockholm otroligt populära utan har även gjort hans blogg Skrubbe.com (årets öljournalist) och han själv (årets svenska ölpersonlighet) till finalister i BeerSweden Forum Awards 2014. Jens har gjort oerhört mycket för den belgiska ölfloran här i Sverige och det minsta vi kan göra för att ge något tillbaka är att se till så att han får ännu en utmärkelse att kröna sitt öl-CV med. Om inte annat kanske du just funnit ditt eget kall, du kanske själv älskar Gulden Draak och inser nu att du borde vinna – perfekt, då kan du själv registrera dig och deltaga i valkampanjen.

Rösta här

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “MankerBeer News: Gör Jens Skrubbe till Sveriges ambassadör”

  1. Tobbe says:

    Röstat och klart. Klart Skrubbe ska ha detta.

    /T

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply