Categorized | Ölrecensioner

Senaste nytt om min humlesnaps

Så, vid 4-tiden inatt i samband med en efterfest blev så humlesnapsen verklighet.

Mixade ihop en 50cl flaska renat med dels lite resterande humle från när vi torrhumlade öl. Den doftade fortfarande gott och jag tror att man kan göra såhär typ för att få en beskare karaktär eller så. lade även i lite ny fräsch simcoehumle och lite fläderblommor. Låtit det ligga och dra sig nu coh det doftar som en god snaps. Lite örtigt, blommigt sådär. Tror jag ska tillsätta lite vaniljsocker eller liknande för att få en komplexare karaktär. Eller varför inte något “mörkare” typ svartpeppar eller så.

Blir i alla fall intressant att se hur den utvecklar sig. I värsta fall blir det bra drinkblandning. haha

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply