Categorized | Ölrecensioner

Snart, hummer + IPA-provning, det är ju onsdag

Först innan jag glömmer, jag experimenterar lite med sidlayouten, så färger etc kommer kunna vara skevt då och då framöver någon dag. men sen blir det bra.

Så.. idag spenderade jag dagen med att, tillsammans med en vän (en av desamma vänner jag ofta nämner och som vart med mig på mina senaste öläventyr) ha en hummer, salami och IPA-provning.

vi köpte ett par humrar, tog 3 av mina godare och finare IPO’r och gick ut och satte oss i en park. Vi tog även med en chokladtårta, lite kex och ost och annat kul. en skön dag med andra ord.

men nu är jag lite “glad i hatten” och vill inte avslöja för mycket utan det kommer imorgon.

som jag kommenterade angående föregående inlägg ang. Brooklyns leverantör handlade det om möjligheterna att få in annat kul från samma leverantör. Men då tex Brill hade kunnat erbjuda mer kul så är carlsberg rätt sega. Hade velat få in 1-2 lådor av någon kul öl utan att det blir omständigt.

men som sagt, vänner. imorgon får ni höra vilket av Chouffen (ville prova igen för att se om 7an var rättvis) hopping Frogs DIPA eller Shipyards XXX IPA som är bäst till hummer respektive kryddstark, salt eller “stark” salami. den ni.

nu blire Zlatans debut på tv och på måndag är det dags för blåvitt igen

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Snart, hummer + IPA-provning, det är ju onsdag”

  1. Johan-FemKommaNoll.TV says:

    Jag försökte för ett tag sedan få hem en låda Monster Ale från Brooklyn, men fick avslag. De sa att de inte hade den i sortimentet. Så finns de inte på Carlsbergs svenska hemsida så tar de inte hem den heller. Iallafall inte till konsument. Vad det gäller Brill & Co så tar de inte heller alltid hem en öl från ett bryggeri som de vanligtvis levererar ifrån. Har själv försökt få hem ett öl vid namn Tia Loca från Beer Here, men fick nej tyvärr.

  2. Manker says:

    Nej nej, det skulle inte vara till konsument utan till en existerande kund i form av en bar. Men tanken var att kunna ta in en låda säg Monster Ale som då kanske skulle kostar +/- någon hundring jämfört med en låda EIPA varpå det för Baren inte skulle vara en förlust då vi som skulle dricka dem skulle ta slut på dem på en vecka.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply