Categorized | Ölrecensioner

Höstuppehåll för Manker på riktigt eller låtsats?

Hmm, efter att ha druckit öl eller någon god dryck dagligen sedan i maj börjar kroppen be om lite uppmärksamhet. Detta i samband med att jg tömt ur mitt förråd rätt bra gör att jag kommer uppdatera bloggen mindre frekvent.

Vilket blir synd med ett oktobersläpp med lite gott och sedan alla grymma öl att se fram emot i höst (se schnille och smaks inlägg för en smaskig lista).
Men jag tänkte gymma upp kroppen istället (inte för det nödvändigtvis behövs men alltid kul att ligga på topp) och då faller öl bort, i alla fall för att uppdatera ofta. kanske blir mer tankar kring öl och öldrikande istället för recensioner och ölsnack. nyheter och sånt låter jag er andra briljanta snillen ta han om.

Så får se hur det blir.

What ever tomorrow brings, Ill be there.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Höstuppehåll för Manker på riktigt eller låtsats?”

  1. Gyllenbock says:

    Du kan väl göra båda två, träna och dricka öl? Behöver ju inte vara några större mängder.

    Du ska inte besöka Nacka?

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply