Categorized | Ölrecensioner

Spontaninlägg: Bogesund 1520?

Så.. har inte vart så mycket öl trots allt, massa jobb och så ska jag spela musik på en endagsfestival så har vart meck med det. Men. Skulle förbi och köpa lite Samuel Adams Oktoberfest igår och hittade en flaska jag inte sett förut på hyllan.

Bogesund 1520 Svart Lager. Den åkte med. såg att den kom från beställningssortimentet, 20 kronor (19.90 typ) så vet inte vad jag ska förvänta mig.

Svart Lager låter ändå som SA’s black lager etc som jag ändå gillar. Någon som provat denna och kan uttala sig?

Sen torrhumlade jag Chouffes Duble Triple och det gav än mer smak, dock börjar jag tro att jag överhumlar dem då de får så jäkla mycket smak och förlorar mycket av sin egna

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply