Categorized | Ölrecensioner

Manker is back, thank you America!

Så.. jag har chillat lite med öl på sistone, inte varit helt utan och inte tränat som jag anade.
men haft massa att göra och träffar folk, gjort viktigare och umgåtts.

Snabbsammanfattning:
Southern Tier är ingen favorit, trots två intressanta släpp + lite öl på Bishops så – icke. De har dock en speciell smak. men nä.

Monks i stockholm har USA special och fan vad mycket gott de har, men mycket saknas dock. vad som provades ikväll. cirka 10 öl kommer imorgon men en nostalgiöl kommer (flaskan står nu hemma) och lite annat kul. Så bor du i stockholm, åk dit. ska fan dit imorgon igen för mer prover.

Sket i SBWF, hade velat åka dit idag, men allt känns för blase, alla är där, alla tycker typ samma och även fast ja vill prova viss öl så vill jag prova det med en vän i lugn och ro – inte i en ölhall.

Men summa summarum.

Mankers back, he has entered the building. be prepared to be amazed

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply