Categorized | Ölrecensioner

Jämtlandsvecka kanske?

Funderar på att ta mig en rejäl genomkörare på Jämtlands utbud som finns på systemet. Många hissar bryggeriet och tycker att de både har en särskild “hussmak” och gör finfina öl. Själv tycker jag att de förvisso gör bra öl, men kanske mer passande de som gärna dricker en bra öl till maten. Men så har jag främst druckit säsongsöl och liknande som har just den funktionen – vara bra öl, till bra pris, till bra svensk mat. Förvisso var påskölen i år rätt blek och julölen var bra men utan något som lyfter den.

Så nu kommer det vankas President, Bärnsten, Pilgrim, Hell, Postiljon m.fl. Det kommer nog bli trevligt och samtidigt är det kul att prova mycket från ett bryggeri i någorlunda begränsat tidsspann så att man hinner bilda sig en bra uppfattning som inte kantas av minnesluckor eller fall av regnande får.

Ikväll står en Jämtlands Postiljon framme, vad jag tycker om den får vi nog se imorgon eller på måndag.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Jämtlandsvecka kanske?”

  1. Johan says:

    Ja vi som är "jamtar" hoppas på bra betyg 🙂

  2. Darren says:

    Looking forward to hearing what you have to say and whether you detect any common 'JB' house flavours.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply