Categorized | Ölrecensioner

Små notiser och nytt sen blir det helguppehåll

Nu blir det lite uppehåll under helgen tills släppet på måndag, främst då jag sticker iväg på bröllop och inte har tid att sitta och plita ned saker här. Men vad gör det när det kommer en dos öl jag är småglad över att få testa såhär i stundande vårtider.

Alesmith IPA, Avery DuganA IPA, Mohawk Summer IPA, Oppigårds Summer Twist och Oppigård Slåtteröl bara för att nämna några – blir humligt om inte annat. Särkilt då det blir att prova Alvinnes Hop Triology snart också.

Som Beerwell skrev igår så har även Systembevakningsagenten uppdaterats lite och visar nu än mer information vilket underlättar oerhört och gör att man slipper ta omvägarna genom RB och BA för att få reda på generella omdömen om det man är intresserad av.

Sedan får vi inte glömma att Mikkeller, som för övrigt öppnar en egen Beer Bar nu i maj, snart kommer till oss med sin Mikkeller 1000 IBU vilket jag och andra redan har omnämnt. Men alltid värt att påminna.

Medan vi kommer vara i New York i Juni kommer det vara “East V West IPA Contest” på Rattle n’ Hum, en bar som Fajanen skrev mycket om sedan sin vistelse där. Det kommer vara IPA från båda sidorna av USA – exklusive t.ex. Russian River, Lost Abbey m.fl (som inte distribueras i New York (oerhört synd)), som tävlar om bäst IPA. Känns som en självklarhet att gå på.

Bilder på mitt lilla inköp från tyskland lades upp under gårdagen för de som missade, först i en salig röra pga datorn som användes – men är nu i lite bättre ordning. Lite fotonjutning för de som gillar att se ölflaskor på bra öl iaf.

Nä, på återseende och trevlig helg.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

3 Responses to “Små notiser och nytt sen blir det helguppehåll”

  1. dempa says:

    stackare, vilken oerhört tråkig tillställning att gå på … NOT!

  2. Manker says:

    nej exakt. känns jobbigt att vara humlefantast och ramla över något som detta. ack ack

  3. fajanen says:

    Avundsjuk. Övertygad om att ni kommer att ha det väldigt bra där.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply