Categorized | Ölrecensioner

Efter 2 dagar i New York

Tva dagar i New York har gatt och nu kan man borja sammanfatta vissa saker.
Olen finns det massor av och redan forsta dagen hade vi pyntat runt 3000. Men da har vi ocksa allt det vi ville at. Anda som ar kvar nu ar Dogfish Head 120 minutes IPA och roligt fran Stone, Rogue, m.fl. Sa nu ar vi pavag att komplettera.

Igar var det IPA-Challange och mycket gott dracks, men i samband med jet lag, lufttryck och lite mat o vatten sa orkade vi inte alltfor mycket. Men finns fortfarande kvar sa inga problem dar. Dock var Dogfish 90 Minutes inte sa bra som forvantat. Men men. Inte heller var Brooklyn Buzz Bomb sarskilt kul, en koffeinboostad ol som smakar krydda, gras m.m Funky men sadar.

over and out

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply