Categorized | Ölrecensioner

Tillbaka från New York!

Efter 8 dagar på andra sidan atlanten så är vi nu tillbaka, trötta (strejkfan igår ledde till 10 timmar extra i amsterdam, halvkul), mätta (god mat och massa öl) och nöjda.

Ölmässigt slutade resan med cirka 74 provade öl och vi har även 4 väskor med oss hem fyllda. Eller fyllda och fyllda. Idioterna på TSA hade öppnat våra väl packade väskor, flaskor och så för att sedan vårdslöst slänga tillbaka dem. Bland annat en 3 liters Stone Double Bastard från 2006 som Erik köpte på sig (maffig pjäs!).

Bilder kommer i drivor framöver, samt mindre recensioner, sammanfattningar m.m. För en ölfantast är det lite som att återkomma en tripp till nirvana, men men – säkerligen bättre för kroppen. Kändes dessutom sådär att stå och pimpla Dogfish Head 90 och 120 Minuters i en tvätthall för att vi skulle få ned vikterna på väskan, men men.

Annars då.. vad har hänt i sverige egentligen.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

6 Responses to “Tillbaka från New York!”

 1. Yury says:

  Welcome back!

 2. Gyllenbock says:

  Blir spännande att läsa och kika på bilder. Tråkigt med flygstrejken men jag förstår varför de strejkar. TSA är som de är.

 3. Weine says:

  Ser fram emot att se vad ni hittade i New York. Upp med lite bilder.

 4. Johan says:

  Bra jobbat med 74 smakade öl på 8 dagar! Lite avis blir man 🙂

 5. Manker says:

  Bilder kommer det dröser av imorgon. Klurar mest på framtida strukturen av inläggen, får bli uppdelade i bryggerier och ämnen. men det löser sig

 6. fajanen says:

  Ska bli kul att se vad ni hittade på där borta.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply