Categorized | Ölrecensioner

Samma öl? BrewDog Alpha Dog vs 5 Am Saint

I fredags märkte jag att den BrewDog 5 AM Saint jag fått hemskickade hade samma etikett som den BrewDog Alpha Dog jag druckit i Norge i somras. Allt var ju inte detsamma, utan det var mest färgerna samt texten på sidan – vilket jag minns väl då jag fotade den på Alpha Dog’en för att skicka till en vän. Läser man på t.ex. RB så står det att saint’en är en red ale (kategoriserar som en amber ale) medan hunden kategoriseras som en bitter men det står red ale på flaskan.

Hur är det egentligen? Är det samma öl men ändå inte? Frågan kvarstår!

Nä, slänger ut den frågan till er läsare och medbloggare!? Nu ska jag dricka upp min De Molen Heen & Veer och äta min burgare.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply