Categorized | Ölrecensioner

Extra: Senaste nytt om Samuel Adams Utopias på systembolaget!

För er som inte han läsa om Smuttynose Barley wine – barley wine eller IPA-hybrid så kan ni läsa om det här.


Att Samuel Adams Utopias kommer på systembolaget är för många nu känt, men var, när, hur, varför kommer den då på beställningssortimentet och inte som tidigare i butik?

Manker har svaret..

Det är Galatea själva som vill ha det såhär för att själva sköta det hela så mycket som möjligt. Som vanligt går det därför att beställa ölen antingen via e-beställning eller genom butik. ‘Nytt’ för i år är dock att det inte kommer runt 18 flaskor som tidigare utan 65-70 stycken, så folk lär med andra ord ha lättare att få tag på dem. Som tidigare kommer de även gå på 1150:- flaskan.

Så för er som väntar på att få tag på en flaska, vänta i stillan ro och gå sedan till ert systembolag och hoppas att ni är ‘först’ att få er beställning genomförd så att ni får hem en flaska.

Det var allt för nu, och som sagt. Missa inte inlägget om Smuttynose Barley Wine, den var rätt intressant!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

3 Responses to “Extra: Senaste nytt om Samuel Adams Utopias på systembolaget!”

  1. Johan says:

    Lite sugen är man ju, men ett centiliterpris på 16 kr är ju inte att leka med.

  2. Baggen says:

    Med tanke på att det smakar som ett portvin med extra tydlig spritsmak så känns det som att man får betala mer för att det är "unikt" än att det är gott. Själv köper jag hellre en flaska bra portvin för 500kr och en bunt goda öl för resten av pengarna. Don't believe the hype!

  3. Manker says:

    Jag tyckte den var rätt god. Sedan är den absolut inte värd priset. men jag köpte ett glas i Oslo och betalade då för mig sett underpris på den, så då var 'det värt att testa'. Men Dyr är den. Samtidigt fick man pynta rätt bra för Bismarcken på krogen med. Nä, mindre flaskor och lägre pris.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply