Categorized | Ölrecensioner

Ölsverige håller andan? För vad?


Det senaste dygnet har både Pilsner.nu och BeerSweden skrivit lite om att det är något på G i ölsverige och särskilt då i relatation till den lilla “konferens” som hölls häromdagen med de svenska mikrobryggerierna. Förväntningarna verkar vara höga och röster har hörts om ditten och datten och det enda jag kan säga eller påstå är ett rykte jag har hört i januari som handlar om hur ett litet bryggeri nu blivit uppköpta av ett stort (får hoppas att det handlar om någonting helt annat). Men spänningen består och ingen vet in eller ut om vad som sker. Samtidigt forumlerade Darren det som att det verkar vara någon form av inkvisition av ett litet svenskt bryggeri som snarare innebär att det lägger ned av olika juridiska anledningar eller liknande, vilka det i så fall blir eller vad som helst annat blir att se.

Tills imorgon och den pressrelease som ska ske 09.00 från ännu okänt bryggeri så får vi avakta och se.
 Nu ska jag stänga ned och stänga ut efter en kväll med bland annat den fenomenala The Bruery Black Tuesday och Devine Rebel Mortlach 2008.

På återseende och låt oss hoppas om det bästa för svensk mikroöl!Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Ölsverige håller andan? För vad?”

  1. bark says:

    Antiklimax, va?

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply