Categorized | Ölrecensioner

Live @ Babajan och Mikkellers Single Hop-serie

Slutligen är det då Stockholms tur att få prova på Mikkellers nya Single Hop-serie med 19 olika krabater! Igår var det Bishops Arms som hade ett event och idag är det BabajanSöder som bjuder in för att smaka dessa! Jag ska väl dit nu och hoppas att något ska finnas kvar då det trots allt verkade vara rätt bra intresse för ölen. Det kommer rapporteras live på Facebooksidan så gå med eller gå in där för att se och höra lite utlåtanden!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply