Categorized | Ölrecensioner

Imorgon är det tävlingsdags!

Imorgon är det den 9e maj och alltså en vecka innan Manker Beer Blog firar 2 år. Åldern då tänderna börjar skarpna till, talet bli bättre och håret växa på. Så är det även för bloggen. Med satsningen på Facebook är målet att få en mer interaktiv blogg som är mer läsaranvändlig och dessutom roligare.

Så för att fira bloggens 2-årsdag samt att Facebookgruppen rullar på så är det imorgon dags att presentera den tävling/det lotteri jag så länge pratat om. Det blir en signerad flaska EIPA från Brooklyn Brewery samt lite annat kul som kommer lottas ut. Vinnaren/vinnarna kommer presenteras på 2-årsdagen den 16e maj.

Men en förutsättning är att vara med på facebookgruppen. Så gå med du med och ge gärna förslag på fiffiga och roliga frågetävlingar eller annat som får bli själva tävlignsmomentet.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply