Categorized | Ölrecensioner

Ett exklusivt fat Bitch Please till Sverige och mer tävling!

Mankers 2-årstävling fortsätter och nu fram t.o.m måndag den 16’e. Cask Sweden har slängt in denna t-shirt från BrewDog vilket gör att priserna nu är: Signerad EIPA-flaska, Sorbon t-shirt, Punk IPA t-shirt. Rätt bra det! För att tävla, läs och följ det här inlägget! Lycka till!

Igår möttes jag av nyheten att de fyra fat av BrewDog Bitch Please som skulle anlända till Sverige bara blev ett sådant. Det enda 20-litersfatetet kommer hamna i Bromma och närmare bestämt på Sorbon. Många ville ha det, dem fick det! Det är en del i deras samarbete med Cask Sweden och är riktigt kul. Framöver kommer det att bli en BMD där men tills vidare så är det Bitch Please, Ingrid och Tokyo* som kommer dyka upp på fat. Av dessa så är det just den första som är det fatet som är oerhört spännande! Det kommer att koppas på under torsdagen den 19’e och det lär bli att vara där i tid om ni vill ha något! 20-liter lär gå åt fort! läs mer på Facebooksidan eller här. BrewDog kommer även finnas där i form av BrewDog AB:04 och AB:05 utöver det vanliga sortimentet, kul med så mycket på en plats.

Nä, nu är det dags för en dag av Quarneval, ölprovning och annat!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply