Categorized | Ölrecensioner

Sista dagens för tävlingen samt kort om IPA is Dead

 

Sista dagen att delta i Manker Beer Blog’s 2-årstävling! Imorgon förmiddag drar jag tre stycken vinnare som vinner en av Garrett Oliver signerad EIPA-flaska, en Sorbon t-shirt eller en BrewDog Punk IPA t-shirt. För att vara med i utlottningen ska du gilla fotot av EIPA-flaskan på facebookgruppens sida samt svara på frågan: Vilken var den andra (2’a) ölen som fick toppbetyget “kalasbra” av mig? Maila svaret till mankerbeerblog@gmail.com 

Igår var det spontan ölprovning där BrewDog IPA is Dead och lite annat dracks, satan vad trevliga öl även om de lider lite av det som Mikkellers första Single Hop-serie gjorde. Jag tyckte nämligen att de antingen kunde vara pansarbra eller att malten lös igenom för mycket. Citran var riktigt god, mycket av en IIPA i den i form av humlekraft och smak. Bramling X var den stora överaskningen i 4-packet, välbalanserad och bra medelklass IPA! Nelson Sauvin var väl som den brukar, men både i den och Sorachi Ace’en så tycker ajg att det var lite “kakmalt” mer än bra beska eller humlesmak. Men oavsett så packet klart värt att köpa när det kommer i juni!

Annars så är ju Three Floyds/Mikkeller Ruggoop något som bara växer och växer på mig, satans god är den!

Nä, in och tävla och så blir det mer om lite god öl och annat ikväll!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

Leave a Reply