Categorized | Ölrecensioner

Manker Beer Blog fyller 2 år!

Ja, idag den 16e maj fyller Manker Beer Blog 2 år. Det har varit ett händelserikt år där bloggen har börjat formeras mer seriöst och i och med intåget på Facebook och starten av Manker Beer TV så hoppas jag få igång lite roliga och mer uppdaterat innehåll. Bloggformatet i sig är ändå rätt begränsat. Så om ni inte redan är med i Facebookgruppen, gå med nu. Jag sticker till Köpenhamn imorgon och har ett möte med Mikkel på G och lite annat, så får se om det bara blir business eller om jag kan klämma in lite nya avsnitt av Manker Beer TV.

Vad har skett under året då? Ja, då bloggen fyllde ett år så gjorde jag en sammanfattning av vad som druckits under året. Bland annat hade jag druckit 304 olika öl från 17 olika länder och av 64 olika ölstilar. Under andra året har de siffrorna ökat markant. Totalt under året har 839 olika öl slunkit ned från sammanlagt 22 olika länder och runt 80 olika ölstilar. Tyvärr hinner jag inte göra en mer noggrann översikt just nu, men för alla statistikfantaster som mig själv så kommer jag göra en sådan senare.

Vad händer nu då? Ja, mycket. Facebooksidan ska promote’as mer, öl ska drickas och diverse samarbeten är i startfältet. Vinnarna i min tävling kommer att dras under dagen, så ni har fortfarande chansen att delta! Kolla facebooksidan för mer info om hur ni deltar!

Nä. Det var väl allt då. Stort grattis till mig själv och tack till alla ölbloggare, krögare och andra som läser vad jag och andra skriver och gör att ölkulturen i Sverige tickar på i rätt fin fart!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

7 Responses to “Manker Beer Blog fyller 2 år!”

 1. Kim says:

  Tack för en bra blogg. Hoppas för din och oss andras skull att levern håller ett tag till… 😉

 2. Fredrik says:

  Grattis!

 3. Daniel L Gruneau - schnille.se says:

  Grattis!

  Daniel

 4. Johan says:

  Ett herdersvärt arbete! Hoppas för all del att du njuter=)
  Grattis!

 5. Manker says:

  Tackar, nu är det bara att bygga vidare det kommande blogg-året och det är lite satsningar på G, så vi får se hur det artar sig 🙂

 6. konstit says:

  Jag testade sökfunktionen men fick ingen träff på Midtfyns Bryghus, varför jag antar att du inte prövat något därifrån ?

  Det är i alla fall en heltokig amerikan som driver det, och jag måste erkänna att jag är svag för deras IPA, Double IPA och inte minst deras välbalanserade "chilli"-öl… men det kan man kanske inte säga högt ?

  mvh
  konstit

 7. Manker says:

  Konstit> Jodå, Midtfyns har jag druckit lite ifrån och var och jagade chiliölen nu i våras. Tror bara jag har druckit deras IPA och något mer. Enligt indexet så var det DIPAn och deras Imp. Stout jag har druckit där jag föredrog stouten mer än IPAn.

  Ska försöka hitta chiliölen!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply