Categorized | Ölrecensioner

Vinnarna i 2-årstävlingen!

Bloggen har firat hela dagen med att boka in trevliga aktiviteter i Köpenhamn de närmsta dagarna och det lär förhoppningsvis bli saker som alla får ut något av. Så skål för det. MEN – nu är också vinnarna i Manker Beer Blog’s 2-årstävling utlottade.

Det rätta svaret på frågan “Vilken öl var den andra (2) ölen att få toppbetyget “kalasbra?” var nämligen en kuggfråga kom jag själv på. Anledningen är att jag i början inte använde mig av samma poängsystem som nu. Så av de som har hittat rätt och funnit den andra ölen som fått betyget “kalasbra” och inte 7/7 eller liknande så har jag lottat ut den signerade EIPA-flaskan. Övriga två priser, de båda t-shirtsen, har lottats ut bland de som sagt antingen rätt svar eller den öl som var den andra att få maxbetyg (alltså kalasbra eller 7/7). Känns rätt fair.

Svaren är i alla fall: Mikkeller 1000 IBU var andra ölen som fick “kalasbra” medan “Chouffe Dobbelen IPA Triple” var den andra ölen att få ut maxbetyg.

Vinnarna är så slutligen:

Signerad Brooklyn EIPA-flaska – Kenny Carlsson
Sorbon t-shirt – Kim Hedin
BrewDog t-shirt – Magnus Svensson

Stort grattis och jag har hört av mig på mail till er!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

3 Responses to “Vinnarna i 2-årstävlingen!”

  1. Johan says:

    Grattis till vinnarna! Om det är den Kim jag tror det är så vet jag ju vem det är, trevlig prick 🙂

  2. Anonymous says:

    Stort tack! /Kenny

  3. Kim H says:

    Du tror alldeles rätt, Johan! 🙂 Kommer du ordna fler ES-provningar på det lokala bryggeriet? Det har ju dykt upp en del nyheter sen senast 🙂

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply