Categorized | Ölrecensioner

Intresse för samköpsfunktion?

En sak som har diskuterats lite kort på BeerSwedenforumet och även bland oss moderatorer är möjligheten till en samköpstråd. Med andra ord en funktion där medlemmar kan gå ihop och beställa öl med kollikrav utan att behöva ta hela kollit själva. Det är lite legala saker som ses över just nu och hur den strukturen ens kan se ut. Men det vore intressant att höra andras åsikter i frågan och därför slänger jag nu ut frågan även till er som kanske inte är med, eller lika aktiva i forumet. En eventuell bytesfunktion kanske sedan kan växa fram men just nu är det samköp som är av det stora intresset.. har ni idéer eller förslag så skriv gärna här i kommentarerna eller gå in på forumet och dela med er av dem här. Eller så kan ni gå in på länken här under eller över och diskutera på Facebook. Det är inte långt kvar innan vi (jag..) drar igång en ny tävling där..

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Intresse för samköpsfunktion?”

  1. Anonymous says:

    En annan aspekt i "samköpsfunktionen" är ju dom lokala ölen, själv har jag turen att kunna köpa dom flesta av Dugges produkter på mitt lokala bolag i Sisjön, skulle själv behöva hjälp av någon i Eskilstuna osv… På detta sätt skulle man ju dessutom kunna komma runt de flesta kollikrav!

    Hans

  2. Manker says:

    hmm, så långt har jag inte tänkt, det ska vi försöka lägga in..

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply