Categorized | Ölrecensioner

Manker helrenoverar, flyttar och växer!

Manker Beer Blog har legat på blogspot sedan starten 2009 och det enda som har ändrats är förutom loggan lite av designen, betygssystemet och själva inriktningen på sidan. Men nu är det snart stopp på det. Om någon vecka kommer bloggen att flytta varpå allt ändras. Inriktningen blir densamma – att erbjuda en inblick i vad USA har att erbjuda i ölväg. Men varför stanna där? Varför sikta så lågt och skriva om sånt som enbart ett fåtal är riktigt intresserade av och som tar mer tid än vad man egentligen har. Varför inte göra det mer, bättre, mer interaktivt, roligare och större?

Så vad är det jag säger? Ja, flera saker. På den nya bloggen som kommer så finner vi:

Manker får en ny sidekick (presenteras om någon dag). Detta gör att jag får mer tid att skriva mer utförligt och mycket roligare om mer än bara en öl per dag. Vi kommer även göra en videoshow som släpps varje vecka (är målet), fler bryggerireportage (vi åker ju till USA i höst som ni vet) och mer av blandat innehåll. Tanken är också att göra det mer interaktivt, dels genom att integrera BeerSwedenForum på ett bra sätt, men även att koppla ihop de två så bra det går. Sverige har behövt ett forum som det och tillsammans med facebook och andra bloggar så är det ett stycke mätbar och växande ölhistoria som är på g.

Låter det inte bra? så håll ut, jag är fantastisk glad för att kunna göra detta och hoppas att det kommer bli så jäkla bra, för det är något vi alla vinner på. Så håll utkik på Facebook framöver då det lär bli mer uppdateringar där än här den närmsta tiden

Mvh
Manker och M2

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Manker helrenoverar, flyttar och växer!”

  1. Kristopher says:

    Ojoj.. Spännande! 🙂

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply