Categorized | MankerBeer Talk

Manker Beer Tours the US – Vad vill ni veta om Great Divide?

Om sisådär 16 timmar sitter Manker och M2Arlanda och inväntar sin flight till Zurich för vidaresändning till New York. Inga nyheter där med andra ord. Vad som däremot är nytt är att vi har två nya bryggeribesök på G och det är inga dåliga sådana heller, ett av dem är heller inte särskilt otippad och kommer ske under vår tid i Denver. Bryggeriet? Självklart är det Great Divide. Vi kommer besöka bryggeriet, snacka öl med dem och inte otippat nog dricka massa grym öl. Det kommer fotas, filmas, klämmas, drickas, pratas och dansas.   

Och precis som med Oskar Blues vill vi nu veta vad ni, våra kära läsare vill veta om Great Divide, deras öl, deras bakgrund, vad som helst. Skicka in frågorna här eller på Facebook så ska vi se till att framföra dem till de vi kommer träffa.

Om ni missade något ni vill fråga Oskar Blues kan ni passa på att skicka det nu igen. Vi kommer ha lite dålig internettillgång under någon dag (dock har vi internet där vi bor i NY, men vi lär vara ute och inmundiga god öl) så vi hoppas ni inte saknar oss för mycket.  

Ni får också gärna fortsätta tipsa på Amerikanska mat-och-öl-kombos och övriga tips längs den rutt vi tar.  Följs oss dagligen på Facebook där vi kontinuerligt kommer uppdatera er om vad vi gör och vad vi dricker. Nu däremot är det dags att ta paus från bloggen för åtminstone ett dygn, slutföra de sista jobbuppgifterna och sedan åka hem och packa klart!

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “Manker Beer Tours the US – Vad vill ni veta om Great Divide?”

  1. Erik says:

    Mja, vad jag tycker. Antagligen det bästa bryggeriet utanför Belgien.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply