Categorized | MankerBeer Talk

Manker Beers julrimstävling 2011!

Ingen jul är komplett utan en lunta med julrim över en flaska cognac eller en limerick för ett par träskor. På något sätt får man ändå hålla julrum lika viktigt som julöl, snö och julmat – man behöver inte alltid gilla det, alla har det inte, men ta bort allt av det och det blir rätt trist.

Därför har vi på MankerBeer tagit fram en liten tävling, en tämligen enkel sådan. Det hela går ut på att Du ska skriva  ett julrim för julklappen nedan, ett väldigt snyggt pintglas från Great Divide. Den eller de bästa rimmen vinner så ett blandat kitt med roliga saker från just Great Divide. Vinnaren/-arna presenteras imorgon vid tre-tiden. Glasen är för övrigt väldigt snygga och såklart hade M2 svårt att hålla sig  när han såg humledetaljerna, finns att beställa här.

Hur, vad, när?

Vi vill ha ditt julrim för glaset nedan senaste 14.30 imorgon, torsdag den 22’a sänt till oss som kommentar på detta inlägg på vår facebooksida eller för er som inte har facebook via mail till mankerbeerblog@gmail.com.

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

2 Responses to “Manker Beers julrimstävling 2011!”

  1. Rune says:

    Glaset verkar inte finnas för tillfället. Inte på den länken iallafall.

    • manker says:

      Deras sida har varit rätt buggig senaste veckorna. Enligt GD håller dem på att göra om den så kan vara därför. Och mycket riktigt verkar pintglasen vara slut, däremot finns goblets.. som dock inte var lika snygga (men ändå helt ok). Får hoppas pintglasen kommer in igen.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply