MankeBeer presenterar sin fetaste tävling någonsin!

MankerBeer älskar er alla som like’at oss på Facebook (er andra med, men gå med ni också) och vi har en liten surprise till er, nu när vi är förbi gränsen till 500 anhängare så tävlar vi ut lite saker från ett av våra favoritbryggerier – Dogfish Head. Vi har öltvålar, frisbees, väggmonterade flasköppnare, vanliga flasköppnare och en av Sam Calagione signerad samlarklenod i potten. Allt detta är riktigt exklusiva och roliga saker – inköpta direkt på bryggeriet.


Vi hoppas såklart att du blivit rejält sugen på den här makalösa brygden så; till tävlingen!
Fotografera en av de öl vi omnämnt under 2011 (det finns ju en del att välja på, välj er favorit!?) på ett tokroligt, festligt, fenomenalt vackert, eller bara fullkomligt galet vis och posta på vår Facebookvägg, antalet tävlingsbidrag per deltagare är helt obegränsat, ju fler bidrag desto roligare!

Under 4 veckor med start 2012-01-10 (fas 1 slutar 15/1) kommer den bild som fått flest like’s per vecka (måndag-söndag) att bli kvalificerad till finalen som startar 2012-02-06, där ni som läsare kröner vinnaren genom samma princip  – den bild som får flest like’s vinner det signerade förstapriset.

Så, ut och fotografera med er, ju roligare och fler bilder desto härligare. Använd photoshop, använd coola effekter på din feta systemkamera, gör precis som du vill så länge man ser vilken öl det är!

Alla metoder är dessutom tillåtna för att skaffa flest like’s på just din egen bild, använd fantasin! Så börja förbereda er redan nu och ta foton och hitta på massa skoj! Vi firar och firar stort.

Med kärlek och humle till er alla
//Manker och M2

 

Deltävling 1 – 10/1-16/1 :

Bidrag 1 – Kristoffer Krogerus
Bidrag 2 – Erik Rova
Bidrag 3 – Mats Rubin

Deltävling 2 – 16/1-22/1:
Bidrag 1- Viktor Nyman
Bidrag 2- Darren Packman
Bidrag 3- Fredrik Balder
Bidrag 4- Ölhunden.se

 

 

Mer Dogfish Head:
Manker Beer TV – Guided Tour of Dogfish Head Brewery
MankerBeer Meets: Sam Calagione of Dogfish Head
Dogfish Who?
Manker Beer goes to Dogfish Head
Kvällsnotis: Vi svenskar och pumpaöl? Dogfish Head Punkin Ale
Trött eller bara hype’ad? Dogfish Head 60 Minute IPA
Dogfish Head Red & White – Sista stora flaskan ryker
Årets första öl, börjar bra, Dogfish Head Black & Blue
Tuff men snäll – Dogfish Head Olde School Barleywine
Manker går på finsk språkkurs – Dogfish Head Sahtea
Sam gör det (konstigt) igen – Dogfish Head Theobroma
Dogfish Head Fort och Sigtuna Black October
Dogfish Head Squall IPA, ännu en gång blir jag imponerad

Dogfish Head Raison Detre och Dieu du Ciels Hibiscusöl
New York del V – Jag och Dogfish Head

 

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

4 Responses to “MankeBeer presenterar sin fetaste tävling någonsin!”

  1. Henrik says:

    Får man fota LEFFE?

    • manker says:

      självfallet, man får fota precis vad man vill 🙂 men ölrelaterat då så klart och helst något vi druckit (jag har dock druckit ett gäng Leffe i år (igen))

Trackbacks/Pingbacks

  1. […] första etappen på vår Dogfish Head-tävling med magnifika priser som vi startade och skrev om här så har vi nu vår första delvinnare – Mats Rubin. 1'a Mats […]

  2. […] är även den andra etappen i vår feta Dogfish Head-tävling avslutad och vi har en vinnare. Stort, stort grattis till Viktor Nyman och Gustav Marin. Deras […]


Leave a Reply