Categorized | MankerBeer Talk

St Eriks pratar öl på White Guide-galan och vilken blir “Årets Ölupplevelse”?

Matnörden M2 läser att St Eriks Bryggeri kommer att prata om ölen i fine dining rummet på White Guide-galan som går av stapeln idag. Jessica Heidrich på St Eriks har ju gjort en öl tillsammans med Grand Hotels matguru Mathias Dahlgren och då snackar vi finrum med 2 stjärnor i Guide Michelin.

White Guide är Sveriges egna Guide Michelin och för oss på MankerBeer är det såklart otroligt spännande med den, för i år, nya kategorin “Årets Ölupplevelse”. Vem tror ni kommer att ta hem detta i år? Oliver Twist? Akkurat? Rover? MankerBeer? Stockholm Beer and Whisky Festival?

Hela galan sänds live White guide’s hemsida, och startar kl 16 idag.

Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.


Magnus "Manker" Björnstjerna

Grundare och skribent på MankerBeer.com. Från ett fokus på allt vad USA har att erbjuda och med en kärlek till gedigen amerikansk mat, bra bourbon och framförallt all landets fantastiska öl har Manker nu börjat förstå storheten i belgisk öl.

More Posts - Website

Follow Me:
FacebookYouTube

One Response to “St Eriks pratar öl på White Guide-galan och vilken blir “Årets Ölupplevelse”?”

  1. Janne P says:

    Årets Ölupplevelse: Pubologi, Stockholm
    Motivering: För att presentera en ständigt föränderlig öllista av mikrobryggda specialöl och vardagsbärs från när och fjärran samt berätta om dryckernas karaktär med både allvar och klackspark.

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply